Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NFS: Shift2 Unleashed

Hool23

Recommended Posts

To je mimochodem pěkná blbost, že už se to nejmenuje NFS :) To NFS tam pořád zůstalo, jen se třeba na obalu objevuje pouze formou jejich nového loga. Přichází mi každý týden alespoň dvě novinky (promo) přímo od EA CZ/SK a vždy se jedná o NFS Shift 2: Unleashed :) Hra vychází 1.4. 2011

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pořád o tom mluví, že to bude nejrealističtější hra na pc a konzole...doufám, že to nebude až moc realistické, protože série nfs vždy vycházela z nereálnosti ;) pokud to neudělají opravdu kvalitně, odradí jen další fanoušky...

Odkaz ke komentáři

To je mimochodem pěkná blbost, že už se to nejmenuje NFS :) To NFS tam pořád zůstalo, jen se třeba na obalu objevuje pouze formou jejich nového loga. Přichází mi každý týden alespoň dvě novinky (promo) přímo od EA CZ/SK a vždy se jedná o NFS Shift 2: Unleashed :) Hra vychází 1.4. 2011

Vsak to pisu ze se to oficialne jmenuje jen Shit 2: Unleashed a ne NFS Shift 2....

Odkaz ke komentáři

No mě osobně poslední díly NFS sklamali, takže asi nekupuju, zdá se mi že ty NFS vydávaj jak na běžícím pásu, co se týče jejich her poslední která se mi líbila byla Most Wanted, ta byla skvělá, pak ten hroznej Carbon, ten ještě docela ušel ale pak Prostreet? Naprostá katastrofa, Undercover ten se dal a docela mě i dost bavil, ale Shiftem si to už docela posrali, to je můj názor, Hot Pursuit jsem ještě nehrál no ale nechám se překvapit co bude tohle zač...

Odkaz ke komentáři

Pokud koukáte na RE-PLAY (v sobotu na COOLu) tak tam minulej díl byla ukázka tohoto simulátoru a i menší rozbor od tvůrců, například tam bude i pohled/kamera z helmy, takže vše uvidíte jako jezdec, například když najedete na hrbol tak se mu hlava zatřese a vám i kamera, nebo při driftu se podívá na tu stranu kde zrovna driftuje bočním okýnkem, a při driftu uvidíte hrazení, no koukalo se na to parádně.... do téhle hry určitě investuji (DVD DL cca 20 Kč.. :lol: ) .... jo a toto mi příjde jako pořádnej simulátor, a né jak ta ztuhlá forza ... ale ta, nás možna taky překvapí novým dílem :) :lol:

Odkaz ke komentáři

Pokud koukáte na RE-PLAY (v sobotu na COOLu) tak tam minulej díl byla ukázka tohoto simulátoru a i menší rozbor od tvůrců, například tam bude i pohled/kamera z helmy, takže vše uvidíte jako jezdec, například když najedete na hrbol tak se mu hlava zatřese a vám i kamera, nebo při driftu se podívá na tu stranu kde zrovna driftuje bočním okýnkem, a při driftu uvidíte hrazení, no koukalo se na to parádně.... do téhle hry určitě investuji (DVD DL cca 20 Kč.. :lol: ) .... jo a toto mi příjde jako pořádnej simulátor, a né jak ta ztuhlá forza ... ale ta, nás možna taky překvapí novým dílem :) :lol:

Vetsina z toho co jmenujes bylo uz v prvnich shiftech...

Odkaz ke komentáři

Pokud se dobře koukám (a já se dobře koukám) tak oficiální stránka hry vypadá takto : http://www.needforspeed.com/shift2unleashed to znamená, že hra je stále NFS :) Co si píše wikipedie, kterou si může upravovat každý blb mě nezajímá. To co říká výrobce a vydavatel je pro mě směrodatné :) Ale necháme toho je to úplně jedno :D Na hru se každopádně těším a čím víc to bude reálné, tím lepší :)

Odkaz ke komentáři

Pokud se dobře koukám (a já se dobře koukám) tak oficiální stránka hry vypadá takto : http://www.needforspeed.com/shift2unleashed to znamená, že hra je stále NFS :) Co si píše wikipedie, kterou si může upravovat každý blb mě nezajímá. To co říká výrobce a vydavatel je pro mě směrodatné :) Ale necháme toho je to úplně jedno :D Na hru se každopádně těším a čím víc to bude reálné, tím lepší :)

Asi si me nepochopil....ja nerikam ze to neni need for speed, jen ze bylo need for speed vynechano z oficialniho nazvu.....vzdy se hra jmenovala NFS: A podtitul (Carbon, Underground, Hot Pursuit...) ted tomu tak neni a to mi da za pravdu i oficialni stranka, ktera se shoduje s anglickou wikipedii...

Odkaz ke komentáři

Já osobně si myslim že to furt má něco společnýho z NFS akorát název hold u týhle hry předělali na Shift 2: Unleashed

A to jsem se snazil rict, sice to porad spada pod kridla NFS, ale oficialne se to uz tak nejmenuje... nekde se to i hrozne resilo...

Odkaz ke komentáři

Proč nevymyslí něco co by mě upoutalo, jako že tam bude lepší grafika, kamera na helmě řidiče a další cypárny, to mě nezajímá! Zase tam bude 100 závodů a po deseti tě to přestane bavit jak je to lineární a nudné. Kdyby tomu dali příběh nebo něco nového.

Opět zase si ve hře budu moct dovolit jen jedno auto a zbylých cca dvacet je mi k hovnu protože si je nekoupím jak tam budeš vydělávat málo za závody. No SHIT 2

Odkaz ke komentáři

Souhlasím Dupenka, a oni ti NFS fakt vydávaj jak na běžícim pásu, v listopadu tu byla Hot Pursuit a ted, o 5 měsíců později je tu Shift 2, no pokud máte PS3 tak je nejlepší volba Gran Turismo 5, podle mě nejlepší závodní hra a pro Xboxaře tu je skvělá hra Forza 3, kašlete na to nereálný NFS :) !

Odkaz ke komentáři

Souhlasím Dupenka, a oni ti NFS fakt vydávaj jak na běžícim pásu, v listopadu tu byla Hot Pursuit a ted, o 5 měsíců později je tu Shift 2, no pokud máte PS3 tak je nejlepší volba Gran Turismo 5, podle mě nejlepší závodní hra a pro Xboxaře tu je skvělá hra Forza 3, kašlete na to nereálný NFS :) !

Tak to proste chodi, podoj kravu dokud dava mleko....a NFS jsou klasicku kazdorocni serii.....ted to bude navic jeste castejc, protoze pak bude jeste dalsi podzimni NFS? ja osobne se na to tesim rozhodne vic nez na HP...

Odkaz ke komentáři

rockyzz: nerikam ze ja :D ale kazdy nema rad auta typu gran turismo nebo forza.. ale radeji si zasmazi klasickou arcadu jako jsou needy i kdyz shift je trochu mezi tim.. pokud shift2 bude takoby jako slibovali,tak muzou byt konkurence pro forzu i pro gt5 na ps3

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu