Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 http://www.ign.com/videos/2011/02/24/shift-2-unleashed-day-track-2 docela se na to tesim, graficky to vyoada dost dobre:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Shift pro mě nejsou Need for Speed a tohle nebude jiný... :) Ale ,,auta´´ vypadaj dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Mozna proto uz nejsou Shift 2 oficialne NFS, proto se to nejmenuje NFS Shidt 2 ale jen Shift 2: Unleashed.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Tak se omlouvam za tu chybu v nazvu (NFS) Proste jsem zvykl na serii NFS z Electronic Arts... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 kdy to ma vyjit?taky se na ty auta tesim !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 To je mimochodem pěkná blbost, že už se to nejmenuje NFS :) To NFS tam pořád zůstalo, jen se třeba na obalu objevuje pouze formou jejich nového loga. Přichází mi každý týden alespoň dvě novinky (promo) přímo od EA CZ/SK a vždy se jedná o NFS Shift 2: Unleashed :) Hra vychází 1.4. 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 pořád o tom mluví, že to bude nejrealističtější hra na pc a konzole...doufám, že to nebude až moc realistické, protože série nfs vždy vycházela z nereálnosti ;) pokud to neudělají opravdu kvalitně, odradí jen další fanoušky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 To je mimochodem pěkná blbost, že už se to nejmenuje NFS :) To NFS tam pořád zůstalo, jen se třeba na obalu objevuje pouze formou jejich nového loga. Přichází mi každý týden alespoň dvě novinky (promo) přímo od EA CZ/SK a vždy se jedná o NFS Shift 2: Unleashed :) Hra vychází 1.4. 2011 Vsak to pisu ze se to oficialne jmenuje jen Shit 2: Unleashed a ne NFS Shift 2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Jenže to právě neni pravda. Pořád je to NFS Shift 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ok nechci se s tebou hadat, ale je to tak ze oficialni nazev, tedy prodejni nazev je pouze Shift 2, viz. napriklad wikipedia, tak to proste je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 No mě osobně poslední díly NFS sklamali, takže asi nekupuju, zdá se mi že ty NFS vydávaj jak na běžícím pásu, co se týče jejich her poslední která se mi líbila byla Most Wanted, ta byla skvělá, pak ten hroznej Carbon, ten ještě docela ušel ale pak Prostreet? Naprostá katastrofa, Undercover ten se dal a docela mě i dost bavil, ale Shiftem si to už docela posrali, to je můj názor, Hot Pursuit jsem ještě nehrál no ale nechám se překvapit co bude tohle zač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Pokud koukáte na RE-PLAY (v sobotu na COOLu) tak tam minulej díl byla ukázka tohoto simulátoru a i menší rozbor od tvůrců, například tam bude i pohled/kamera z helmy, takže vše uvidíte jako jezdec, například když najedete na hrbol tak se mu hlava zatřese a vám i kamera, nebo při driftu se podívá na tu stranu kde zrovna driftuje bočním okýnkem, a při driftu uvidíte hrazení, no koukalo se na to parádně.... do téhle hry určitě investuji (DVD DL cca 20 Kč.. :lol: ) .... jo a toto mi příjde jako pořádnej simulátor, a né jak ta ztuhlá forza ... ale ta, nás možna taky překvapí novým dílem :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Pokud koukáte na RE-PLAY (v sobotu na COOLu) tak tam minulej díl byla ukázka tohoto simulátoru a i menší rozbor od tvůrců, například tam bude i pohled/kamera z helmy, takže vše uvidíte jako jezdec, například když najedete na hrbol tak se mu hlava zatřese a vám i kamera, nebo při driftu se podívá na tu stranu kde zrovna driftuje bočním okýnkem, a při driftu uvidíte hrazení, no koukalo se na to parádně.... do téhle hry určitě investuji (DVD DL cca 20 Kč.. :lol: ) .... jo a toto mi příjde jako pořádnej simulátor, a né jak ta ztuhlá forza ... ale ta, nás možna taky překvapí novým dílem :) :lol: Vetsina z toho co jmenujes bylo uz v prvnich shiftech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Pokud se dobře koukám (a já se dobře koukám) tak oficiální stránka hry vypadá takto : http://www.needforspeed.com/shift2unleashed to znamená, že hra je stále NFS :) Co si píše wikipedie, kterou si může upravovat každý blb mě nezajímá. To co říká výrobce a vydavatel je pro mě směrodatné :) Ale necháme toho je to úplně jedno :D Na hru se každopádně těším a čím víc to bude reálné, tím lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Pokud se dobře koukám (a já se dobře koukám) tak oficiální stránka hry vypadá takto : http://www.needforspeed.com/shift2unleashed to znamená, že hra je stále NFS :) Co si píše wikipedie, kterou si může upravovat každý blb mě nezajímá. To co říká výrobce a vydavatel je pro mě směrodatné :) Ale necháme toho je to úplně jedno :D Na hru se každopádně těším a čím víc to bude reálné, tím lepší :) Asi si me nepochopil....ja nerikam ze to neni need for speed, jen ze bylo need for speed vynechano z oficialniho nazvu.....vzdy se hra jmenovala NFS: A podtitul (Carbon, Underground, Hot Pursuit...) ted tomu tak neni a to mi da za pravdu i oficialni stranka, ktera se shoduje s anglickou wikipedii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Já osobně si myslim že to furt má něco společnýho z NFS akorát název hold u týhle hry předělali na Shift 2: Unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Já osobně si myslim že to furt má něco společnýho z NFS akorát název hold u týhle hry předělali na Shift 2: Unleashed A to jsem se snazil rict, sice to porad spada pod kridla NFS, ale oficialne se to uz tak nejmenuje... nekde se to i hrozne resilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Jak hrozně řešilo? Tím myslíš co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ze se o tom psalo kdyz to bylo ohlaseno....ze uz to oficialne "neni" NFS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Vadí mi to natáčení kamery , když tam je pohled z vozu. To ve Forze není , že se to tak hýbe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Proč nevymyslí něco co by mě upoutalo, jako že tam bude lepší grafika, kamera na helmě řidiče a další cypárny, to mě nezajímá! Zase tam bude 100 závodů a po deseti tě to přestane bavit jak je to lineární a nudné. Kdyby tomu dali příběh nebo něco nového. Opět zase si ve hře budu moct dovolit jen jedno auto a zbylých cca dvacet je mi k hovnu protože si je nekoupím jak tam budeš vydělávat málo za závody. No SHIT 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Souhlasím Dupenka, a oni ti NFS fakt vydávaj jak na běžícim pásu, v listopadu tu byla Hot Pursuit a ted, o 5 měsíců později je tu Shift 2, no pokud máte PS3 tak je nejlepší volba Gran Turismo 5, podle mě nejlepší závodní hra a pro Xboxaře tu je skvělá hra Forza 3, kašlete na to nereálný NFS :) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Souhlasím Dupenka, a oni ti NFS fakt vydávaj jak na běžícim pásu, v listopadu tu byla Hot Pursuit a ted, o 5 měsíců později je tu Shift 2, no pokud máte PS3 tak je nejlepší volba Gran Turismo 5, podle mě nejlepší závodní hra a pro Xboxaře tu je skvělá hra Forza 3, kašlete na to nereálný NFS :) ! Tak to proste chodi, podoj kravu dokud dava mleko....a NFS jsou klasicku kazdorocni serii.....ted to bude navic jeste castejc, protoze pak bude jeste dalsi podzimni NFS? ja osobne se na to tesim rozhodne vic nez na HP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 No je to tak, třeba COD, vydávaj se už taky každej rok, je to docelá dobrá hra ale moc se na tom záležet nedaj :) To samý NFS a navíc 5 měsíců a další hra? Ale notak... To už přeháněj, no je to holt stroj na peníze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 rockyzz: nerikam ze ja :D ale kazdy nema rad auta typu gran turismo nebo forza.. ale radeji si zasmazi klasickou arcadu jako jsou needy i kdyz shift je trochu mezi tim.. pokud shift2 bude takoby jako slibovali,tak muzou byt konkurence pro forzu i pro gt5 na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.