Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CHyba pri nakupovani z USA store

neo.a

Recommended Posts

čus,na USA playstation store me zaujala jedna Ps1 classic hra za 5.99 dolacu... rek sem si ze ji stahnu.. dal sem tam kartu atd vsechno potrebny.. pak spustil store a klikl na hru ze ji chci koupit.. jeste pred tim nez ji koupim musim dat do wallet ty penize na ni aby to slo koupit ale nejde to... dam add funs, credit card a tam se objevej typenize na tu hru co musim dat do toho wallet a jakmile chci potvrdit yes tak to rekne : The funds could not be added to your wallet.. a neni to tam.. :( nevite nekdo co s tim mam delat abych tu hru stahnul ? diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No takže za prvé, v US store nejde zaplatit jinou kreditkou než amerikou.... Něco podobného mi dělalo aji u mě na českém store, a do peněženky sem ty částky musel dávat postupně a fungovali jenom částky 150kč a 400kč, a ještě k tomu každá částka šla zaplatit jenom jednou za čas, ale jiným to zase funguje v pohodě, a zkoušel jsem to u jiných služeb a normalně fungovali libovolné částky, takových lidí je celkem dost, PSN celkem zaostáva za konkurencí, i když zadarmo....

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Zkusil bych třeba tohodle prodejce:

http://cgi.ebay.co.uk/20-US-PLAYSTATION-NETWORK-CARD-PSN-PS3-PSP-FAST-/110665790771?pt=UK_Computing_NetworkCards_RL&hash=item19c431f533

Má dvě podmínky. Být členem ebay třicet dnů (což je bez problémů, prostě stačí počkat) a mít 10 pozitivních komentářů. To je už horší, pokud nenakupujete hodně. Zde se IMO vyplatí zkusit prodejci napsat a dohodnout se s ním. Pokud dáte najevo, že máte o zboží zájem a budete se snažit vyřešit případné problémy ještě před jejím vznikem, většina lidí vstříc vyjde.

Stejně tak, pokud má dotyčný skoro pět tisíc feedbacků, a pouze dva špatné, je témeř určitě v pořádku a není to podvodník. Zde se vyplatí podívat se, jaké negativní komentáře dostal, často se stane, že pouze pisatel je #%$$%. Viděl jsem, jak někdo nasolil negativ, protože si nechal poslat datadisk ke hře (a v popisu hry bylo jasně napsáno, že se jedná o datadisk a nejde spustit bez původní hry) a pak si stěžoval, že nefunguje, protože nemá původní hru. Co dodat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu