007jarda Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Tak minuly tyden jsem si vyzvednul KZ3 Helghast edici, na kterou se mi slozili mi hodni kolegove a kolegyne z prace a zbytek doplatila ma draha polovicka :D No a jelikoz jsem byl prac, tak se do Helganu pustim nyni. Par fotek edice, uz jste ji urcite videli, ale ja to sem i tak hodim :-) http://milovice.rajce.idnes.cz/Killzone_3_-_Helghast_Edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Krasa, ale Master Chiefova helma z Halo 3 Legendary edition je hezci, lepe remeslne zpracovana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Jako fanda KZ gratuluju a závidím bohužel peněz nezbívá tak doufám že až budou tak bude edice ještě k mání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 to DeSmond: Halo 3 vypada take moc pekne, bohuzel jsem ji nevidel na vlastni oci, ale verim ti, ze je hezci :-) to Spilif: JJ, to naprosto chapu, kdyby se mi na ni neslozili, tak bych ji nemel, ted mam setrici obdobi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 to DeSmond: Halo 3 vypada take moc pekne, bohuzel jsem ji nevidel na vlastni oci, ale verim ti, ze je hezci :-) to Spilif: JJ, to naprosto chapu, kdyby se mi na ni neslozili, tak bych ji nemel, ted mam setrici obdobi... No já taky a chvilku ještě budu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Jestli zbydou tak cena hrozne rychle opadne, a za rok ji koupis jak ted novou klasickou edici.....To ja se ted do takhle monstroznich edic nechystam, dnes jsem se nudil v praci a tak jsem si vypsal hry, co bych se tenhlo rok opravdu rad koupil (takze JEN ty do kterych temer najisto pujdu a kupoval bych je rad nove) a cislo 11 me trochu vydesilo, asi se budu muset uskromnit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 to Spilif: No to mi povidej... to DeSmond: Ja to radsi ani nepocital, ale verim, ze se dostanu take k peknemu cislu, kdyztak nektere pujdou na druhou kolej a koupim je pak pouzite nebo ve sleve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 to Spilif: No to mi povidej... to DeSmond: Ja to radsi ani nepocital, ale verim, ze se dostanu take k peknemu cislu, kdyztak nektere pujdou na druhou kolej a koupim je pak pouzite nebo ve sleve :-) No ja bych z te jedenactky dokazal vyradit tak dve na pozdejsi koupi takze mi to vychazi jedna hra na mesic a to neni tak hrozny jestli budu kupovat z UK...Jenze je tech her celkove vic, ale niktere jsou jasne bazarovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Ja myslim, ze se to nejak zvladne, kort jedna na mesic z UK, to pujde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 mas super spolupracovniky gratuluju (zavidim xD ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Diky, take me tim moc potesili :-) mas super spolupracovniky gratuluju (zavidim xD ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 ta helma se mi teda moc nelibi mohla bejt zpracovana lepe... ta helma Master Chiefa je teda lip zpracovana videl jsem ji na vlastni oci =D v praglu na nejaky vystave ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 ta helma se mi teda moc nelibi mohla bejt zpracovana lepe... ta helma Master Chiefa je teda lip zpracovana videl jsem ji na vlastni oci =D v praglu na nejaky vystave ... kdyz ses u toho "Hajla" tak na Praze 5 v JRC ji mely vystavenou ;) // soory za ot btw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Ta je tak krasna ze je u ni az skoda ze nejde nasadit a vypadat jak master chief :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 superne to vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Vypadá to skvěle ale jak psal DeSmond, master chiefova helma je mnohem hezčí a dá se do ní ukrejt ají hry, nebo u Halo: Reach legendary, tam mají podle mě daleko hezčí modely než cloking marksman ale to je myslím podle toho co se líbí více sběratelovy a každý má svůj názor ale myslim že Helghast edice je za 3500,- předražená, podle mě má cenu 2500,- ..... No jak jsem psal, je to pro fanoušky a sběratele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Suprovee:))celkem závist:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Diky, jsem rad, ze mi spolupracovnici jsou na me tak hodni, sam bych si ji asi nekoupil :-) Jinak do helmy se da take dat hra a artbook :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Myslim, ze toto jiz neni aktualni :-) prosim o LOCK, dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts