Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Killzone 3 - Helghast Edition

007jarda

Recommended Posts

Tak minuly tyden jsem si vyzvednul KZ3 Helghast edici, na kterou se mi slozili mi hodni kolegove a kolegyne z prace a zbytek doplatila ma draha polovicka :D No a jelikoz jsem byl prac, tak se do Helganu pustim nyni. Par fotek edice, uz jste ji urcite videli, ale ja to sem i tak hodim :-)

http://milovice.rajce.idnes.cz/Killzone_3_-_Helghast_Edition/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli zbydou tak cena hrozne rychle opadne, a za rok ji koupis jak ted novou klasickou edici.....To ja se ted do takhle monstroznich edic nechystam, dnes jsem se nudil v praci a tak jsem si vypsal hry, co bych se tenhlo rok opravdu rad koupil (takze JEN ty do kterych temer najisto pujdu a kupoval bych je rad nove) a cislo 11 me trochu vydesilo, asi se budu muset uskromnit :)

Odkaz ke komentáři

to Spilif: No to mi povidej... to DeSmond: Ja to radsi ani nepocital, ale verim, ze se dostanu take k peknemu cislu, kdyztak nektere pujdou na druhou kolej a koupim je pak pouzite nebo ve sleve :-)

No ja bych z te jedenactky dokazal vyradit tak dve na pozdejsi koupi takze mi to vychazi jedna hra na mesic a to neni tak hrozny jestli budu kupovat z UK...Jenze je tech her celkove vic, ale niktere jsou jasne bazarovky...

Odkaz ke komentáři

ta helma se mi teda moc nelibi mohla bejt zpracovana lepe... ta helma Master Chiefa je teda lip zpracovana videl jsem ji na vlastni oci =D v praglu na nejaky vystave ...

kdyz ses u toho "Hajla" tak na Praze 5 v JRC ji mely vystavenou ;)

// soory za ot btw

Odkaz ke komentáři

Vypadá to skvěle ale jak psal DeSmond, master chiefova helma je mnohem hezčí a dá se do ní ukrejt ají hry, nebo u Halo: Reach legendary, tam mají podle mě daleko hezčí modely než cloking marksman ale to je myslím podle toho co se líbí více sběratelovy a každý má svůj názor ale myslim že Helghast edice je za 3500,- předražená, podle mě má cenu 2500,- ..... No jak jsem psal, je to pro fanoušky a sběratele.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu