Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak minuly tyden jsem si vyzvednul KZ3 Helghast edici, na kterou se mi slozili mi hodni kolegove a kolegyne z prace a zbytek doplatila ma draha polovicka :D No a jelikoz jsem byl prac, tak se do Helganu pustim nyni. Par fotek edice, uz jste ji urcite videli, ale ja to sem i tak hodim :-)

http://milovice.rajce.idnes.cz/Killzone_3_-_Helghast_Edition/

Odesláno

Jestli zbydou tak cena hrozne rychle opadne, a za rok ji koupis jak ted novou klasickou edici.....To ja se ted do takhle monstroznich edic nechystam, dnes jsem se nudil v praci a tak jsem si vypsal hry, co bych se tenhlo rok opravdu rad koupil (takze JEN ty do kterych temer najisto pujdu a kupoval bych je rad nove) a cislo 11 me trochu vydesilo, asi se budu muset uskromnit :)

Odesláno
to Spilif: No to mi povidej... to DeSmond: Ja to radsi ani nepocital, ale verim, ze se dostanu take k peknemu cislu, kdyztak nektere pujdou na druhou kolej a koupim je pak pouzite nebo ve sleve :-)

No ja bych z te jedenactky dokazal vyradit tak dve na pozdejsi koupi takze mi to vychazi jedna hra na mesic a to neni tak hrozny jestli budu kupovat z UK...Jenze je tech her celkove vic, ale niktere jsou jasne bazarovky...

Odesláno

Vypadá to skvěle ale jak psal DeSmond, master chiefova helma je mnohem hezčí a dá se do ní ukrejt ají hry, nebo u Halo: Reach legendary, tam mají podle mě daleko hezčí modely než cloking marksman ale to je myslím podle toho co se líbí více sběratelovy a každý má svůj názor ale myslim že Helghast edice je za 3500,- předražená, podle mě má cenu 2500,- ..... No jak jsem psal, je to pro fanoušky a sběratele.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu