frreehalf Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate nds emulator na psp 6.37.. A kdyztak nerikejte mi ze neni .. :) link by se hodil :D .. skousel sem jich uz nekolik a vsechny zamrznout pri nacitani romky .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 JJ aj ja som skusal ale tiez vsetky zamrzli takze to bude len nejaka somarina ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frreehalf Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 sice si odpovidam sam ale .. :D .. prej natom emulatoru na nds jdou jen nektere hry .. http://blog.alltechrelated.com/2009/09/06/dsonpsp-beta-6-is-released-play-nintendo-ds-on-psp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Skusal som a to aj hry ktore boli v zozname podporujucich ale tiez ked som dal spustit romku tak mi to zamrzlo :D Takze skus ale a potom daj vediet ale pochybujem ze to pojde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frreehalf
Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate nds emulator na psp 6.37.. A kdyztak nerikejte mi ze neni .. :) link by se hodil :D .. skousel sem jich uz nekolik a vsechny zamrznout pri nacitani romky .. :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.