avik Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Ahoj hry z PS1 mi dou normálně zpustit na PS2 ale nejdou mi ukládat nevíte jak na to ? Předem děkuju za odpověd s pozdravem avik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Mě taky ne. Myslim si, že je potřeba mít paměťovou kartu pro PS1 (kapacita 1 MB), aby s ní ta hra uměla pracovat. Zkoušel sem obě dvě karty co mam (8 a 16 MB) v obou slotech a hra mi pokaždý napsala že neni vložená žádná karta. Zatim se mi ale nepodařilo sehnat tu paměťovku pro PS1 abych moh vyzkoušet jestli s ní by to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Je to tak je potřeba 1MB karta do PS2 na ukladani PS1 her kupoval sem kdysi tudle http://www.playcentrum.cz/1mb-memory-card-panther-101203.htm?messageNo=1&threadID=6352 ale nevim jestli se to bude dat jeste nekde sehnat, a jeste tydle karty meli nakej problem s kompatibilitou tech poslednich modelu PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ano, všechny neoriginální karty mohou mít v jistých hrách a na jistých typech PS2 (hlavně Slimy) problémy. To ale karty pro PS2 také. Jediné spolehlivé řešení je koupit si originální karty od Sony, ty půjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.