Nunina Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Chci si sám flešnout mechaniku Samsung, bohužel se mi nechce mechanika načíst v programu JungleFlasher v0.1.77 Beta (179), kde může být problém??? Chci použít FW LT 1.0. V počítači mám VIA Serial ATA RAID Controller. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soudruh.cb Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Chci si sám flešnout mechaniku Samsung, bohužel se mi nechce mechanika načíst v programu JungleFlasher v0.1.77 Beta (179), kde může být problém??? Chci použít FW LT 1.0. V počítači mám VIA Serial ATA RAID Controller. Mas via6421? pokud ano tak muzes mit spatnej sata cablel. podivej na ovaldace na sata raid. Jinak na via6421 to musi byt v zadu pripojene na mastru z vrchu to nebere. Jinak nekde tady je soupis podporovanych radicu tak se porozhlidni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peppyczek Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 jestli to děláš poprvé tak v záložce MTK flash zaškrtni via ports only a pak už jen prolistuješ I/O porty v kterém ta mechanika je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Vyřešeno. Ne teda na mém PC, ale nakonec jsem to flešnul na jiným, kde se mechanika načetla hned. Ale přesto díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nunina
Chci si sám flešnout mechaniku Samsung, bohužel se mi nechce mechanika načíst v programu JungleFlasher v0.1.77 Beta (179), kde může být problém??? Chci použít FW LT 1.0.
V počítači mám VIA Serial ATA RAID Controller.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.