DeSmond Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tak jsem byl o vikendu v Palladiu a vsiml jsem si, ze v Gamescape maji 50% slevu na vsechny GTA hry. GTA IV Complete edition (i s datadisky) tak vyjde na necelych 600...obchod doporucuji, kupoval jsem zde slim a dali mi k tomu jednu jakoukoliv hru zadarmo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Dobrá akcička :-) jakou hru si ke slimu vzal ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Dobrá akcička :-) jakou hru si ke slimu vzal ? :D L4D2. Mohl jsem si vybrat hru do 1300 chtel jsem red dead ktery nemeli a BBC2 bylo o stovku drazsi tak jsem vzal tohle kvuli multaku, pred tim sem mel flashle xko a ted jsem chtel jet origisko online a musel jsem vzit neco s multakem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Skvělá akcička platí i pro HP7 na všechny platformy a na PC na Fallout, škoda že všechny díly GTA4 mám doma (datadisky,orig.hru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Skvělá akcička platí i pro HP7 na všechny platformy a na PC na Fallout, škoda že všechny díly GTA4 mám doma (datadisky,orig.hru) Ja tez, ale treba to nekomu prijde vhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Jop, kdybych to neměl tak okamžitě kupuju 600,- je exceletní cena za complete edition.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.