Panther Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Pořídil jsem si GTA 4 na Multiplayer (je to prece jenom klasika) a nikdo to nehraje :( proto nekoho schanim na par her tdm nebo cehokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Já bych si zahrál.. ale nemůžu najít kde se nachází... mam platinum edici :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 multiplayer zapneš tak že ve hře si zapneš mobil, a jak se pohybuješ v tom menu, tak by tam měl být i multiplayer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Taky hraju sem tam GTA IV když tak pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Jak budete hrát ozvěte se, tuto hru mám ve své sbírce a ještě jsem ji moc nehrál.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 multiplayer zapneš tak že ve hře si zapneš mobil, a jak se pohybuješ v tom menu, tak by tam měl být i multiplayer :) Díky moc, já bych na to asi nikdy nepřišel :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Já se sice na PSN objevim jednou za měsíc ale pokud by jsi zahrál GTA IV tak se domluvíme tady na CF a zahrajeme, moje PSN je: rwz457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Můžeme dát nějakou akci, ale chtělo by to více lidí, protože v 5 lidech to nemá smysl něco hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Taky bych koupil GTA 4, někdo mi právě říkal, že to nejde online, tak jsem to ani nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tak to psal pěknou kravinu, GTA 4 online jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak už mám GTA 4, tak můžem zahrát 8) Můj nick je: MeeshaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Tak hoši, dáme tuto sobotu nějakou akci (26.3) ? Chtělo by to min 6 hráču tak se ozvěte tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Semnou nepočítejte,možná tu v sobotu budu ale neni to jistý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 pridavam se k vam luci ..v sobotu zaparime .. Pridejte si me prosim do pratel .. : SmilyMite001 ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tvůj nick mi nejde přidat Honzo, máš ho správně napsanej? SmilyMite001 Já na PS3 nehraju každej den, jsem spíš na PC, tak jestli budete chtít zapařit, tak napište na icq: 318-803-674, nebo Skype: Meesha7891 a dorozumívání ve hře se dá udělat jak? Tam jak je ten mobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adlik Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Čau všem... taky bych se přidal. Můj nick PSN: Adlik- Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Čus, hrajete ještě někdo? Zahrál bych si občas mulťák :) nick-MaraLobak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 A co , zahrát ballad of the gay tony , to mě baví víc jeto větší prdel díky tankum atd.. Nick: Royce123456 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 přidejte si mě taky do přátel - Vizip, mam GTA complete edici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 V pátek dáme nějakou akci, příjmám přihlášky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 cau borci strilecky jsem po netu jeste nehral zvlast gta 4... jsem zacatecnik takze muzete mi nekdo vysvetlit co by se jako delo kdybysme hrali apod. jinak bych sel do toho muj nick: pazzini-14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Dal bych rád,ale v pátek bych mohl až někdy pozdě večer..tak od 23h :-(.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 jaký módy hrajete.. mě baví hrát jen free game :) nalezem si do aut a uděláme po městě bordel, to je nejlepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 -> Můžeme pro začátek dát free game, jen to chce sehnat nějakého zakladatele, protože ještě jsem moc nehrál GTA po netu, tak nastavení nechám na někom zkušenějšímu, navíc si dotyčný musí přidat všechny co budou chtít zahrát, aby se dostali do hry, pište proto prosím své PSN nicky ať zde uděláme seznam a v pátek od 20:00 začneme a možná uděláme podobných akcí více, ale chce to lidi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Já klidně v pátek dám. Nick: MeeshaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.