marecek5 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdravím mám taký problém že, synchronizácia mobilu s pc funguje, keď niečo pridám do knižnice hudobnej alebo nejakú fotku, aplikáciu tak mi ju nepridá do mobilu. Nevie niekto kde môže byť problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Hele nevim jestli to neni blbost ale mě po tom co mi začlo tohle dělat tak odešel kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marecek5 Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 skúšal som aj kábel ktorý ma od iP 4 a ide v pohode, ale idem to vyskúšať ešte raz. potom editnem // káblom to nieje funguje mi na druhom mobile bez problémov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KILLERS Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 mam podobny problem kdyz si nahraju mp3 pres itunestak je mam v ipodu ale kdy chci nahrat dalsi mp3 tak me zmizi z ipodu prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marecek5 Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 nevie niekto poradiť čo s tým mám robiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marecek5
Zdravím mám taký problém že, synchronizácia mobilu s pc funguje, keď niečo pridám do knižnice hudobnej alebo nejakú fotku, aplikáciu tak mi ju nepridá do mobilu. Nevie niekto kde môže byť problém ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.