marecek5 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 Zdravím mám taký problém že, synchronizácia mobilu s pc funguje, keď niečo pridám do knižnice hudobnej alebo nejakú fotku, aplikáciu tak mi ju nepridá do mobilu. Nevie niekto kde môže byť problém ? Citovat
0 VOndy1468624023 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 Hele nevim jestli to neni blbost ale mě po tom co mi začlo tohle dělat tak odešel kabel... Citovat
0 marecek5 Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 skúšal som aj kábel ktorý ma od iP 4 a ide v pohode, ale idem to vyskúšať ešte raz. potom editnem // káblom to nieje funguje mi na druhom mobile bez problémov Citovat
0 KILLERS Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 mam podobny problem kdyz si nahraju mp3 pres itunestak je mam v ipodu ale kdy chci nahrat dalsi mp3 tak me zmizi z ipodu prosim poradte Citovat
0 marecek5 Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 13, 2011 nevie niekto poradiť čo s tým mám robiť ? Citovat
Otázka
marecek5
Zdravím mám taký problém že, synchronizácia mobilu s pc funguje, keď niečo pridám do knižnice hudobnej alebo nejakú fotku, aplikáciu tak mi ju nepridá do mobilu. Nevie niekto kde môže byť problém ?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.