SULiik Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdravím, plánuji koupit tři hlavní DLC do Mafia II z českého storu a sháním další tři (jednoho zájemce už mám) lidi kvůli rozdělení ceny. Betrayal of Jimmy za 215 Kč Jimmy's Vendetta za 215 Kč Joe's Adventures za 215 Kč Celkem tedy 645 Kč rozdělené mezi 5 lidí, to je 129 Kč za jeden slot. Celé by to bylo na samostatném, novém účtu. Případně pokud někdo máte 1 nebo 2 volné sloty s těmito DLC (zkousnul bych kdyžtak i ty menší DLC za 70 Kč), tak se mi prosím ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Zdravím, plánuji koupit tři hlavní DLC do Mafia II z českého storu a sháním další tři (jednoho zájemce už mám) lidi kvůli rozdělení ceny.Betrayal of Jimmy za 215 Kč Jimmy's Vendetta za 215 Kč Joe's Adventures za 215 Kč Celkem tedy 645 Kč rozdělené mezi 5 lidí, to je 129 Kč za jeden slot. Celé by to bylo na samostatném, novém účtu. Případně pokud někdo máte 1 nebo 2 volné sloty s těmito DLC (zkousnul bych kdyžtak i ty menší DLC za 70 Kč), tak se mi prosím ozvěte. ahoj rad pridam. pis na email korbasik@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 PM odeslána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.