Typan Cz Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 čus, nemáte někdo nějakej program, kterej by tohle uměl ? do teď mi to bylo jedno, ale na iPodu to vypadá líp kdyz tam je i ten obrázek alba :) díky za každou odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 nejlepší zkušenost mám a nejvíce mi vyhovuje free aplikace Mp3tag, která obsahuje i češtinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 a ta umí ty obrázky i vyhledávat ? na to sem moc línej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 a ta umí ty obrázky i vyhledávat ? na to sem moc línej :)ano, umí. ještě se mi nestalo, že by mi to nějaký cover nenašlo.Mp3tag supports online database lookups from, e.g., Amazon, discogs, or freedb, allowing you to automatically gather proper tags and cover art for your music library. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.