Predator5552 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2011 Ahoj. Hele mám problém. Včera jsem po dlouhé době zapnul xbox a zjistil jsem že už nemám Gold. Jelikož jsem chtěl hrát hned multi tak jsem zvolil koupi účtu přes kreditku. V minulosti jsem vždy kupoval kupony. Ale rád bych věděl jak se dá ze systému microsoftu vymazat ta kreditka (číslo, údaje atd) a jak se vypne automatická obnova Gold účtu. Mám CZ účet. Moc dík za radu. Citovat
AlexZakari Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2011 Ahoj, vymazat se nedá a vypnout automatickou obnovu můžeš pouze přes telefon na podpoře.Je to svinstvo,ale je to tak.Při každém dobití z kreditky budeme muset zavolat na podporu,at vypnou automatické obnoveni. Nejdůležitější je zapamatovat si kontrolní otázku,budou se Tě na ni ptát..:-) Citovat
petr.voltr Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 kreditka se vymazat da, ale az pote co zrusite aut. obnoveni zlateho clensti pres telefon pak se musi cekat az to clenstvi skonci a pak na xbox.com smazete krediku Citovat
saza Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 kreditka jde normálně smazat, po přihlášení pouze na xbox.com. Citovat
Predator5552 Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 Jo na xbox.com sice tato možnost je ale po zadání se napíše něco o přiřazení plateb k této kreditce a smazání možné není. Citovat
saza Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 teď jsem to zkoušel. když vyberu odebrat, tak to jde normálně. Citovat
Predator5552 Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 Jo jak říkám Gold jsem kupoval před cca 3 dny. Te´d jsem to zkusil znovu a píše to (Tento způsob platby nelze momentálně odebrat. Přejděte na stránku Informace o způsobu platby, kde naleznete služby, které s ním souvisejí. Takže fakt musím zavolat na Microsoft? Citovat
petr.voltr Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Jo jak říkám Gold jsem kupoval před cca 3 dny. Te´d jsem to zkusil znovu a píše to (Tento způsob platby nelze momentálně odebrat. Přejděte na stránku Informace o způsobu platby, kde naleznete služby, které s ním souvisejí.Takže fakt musím zavolat na Microsoft? jak jsem uz psal jde zrusit, ale az po skonceni clenstvi taky si musis zrusit automaticky obnoveni zlateho clenstvi. resil jsem to pred 14 dny edit: takze zavolat tam musis Citovat
Pietro Fofista Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2011 je to tak jak se píše...v případě zakoupení goldu kreditkou je karta vázána k účtu a nejde odebrat po celou dobu platnosti zlatého členství Citovat
Fafa999 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Pokud chceš odebrat kreditku musíš tam dát napřed jinou. A když ta karta nebude mít povolené platby přes internet tak ti z účtu nic neseberou. Citovat
Predator5552 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Platím kartou denně. Proto platby potřebuji. Nicméně problém jsem vyřešil. Po zavolání na Microsoft (kde to jako vždy vzala ukrajinka nebo ruska nebo co já vím) a zrušení auto obnovení gold účtu po 10 minutách komunikace. Poté jde již karta odebrat. Již několik měsíců mě microsoft pěkně štve. A tohle byla poslední kapka. Už se začínají chovat jako podvodníci. Přihlásit kartu lze jedním klikem ale o zrušení musím prosit jako d....! Takže jsem dnes zakoupil Playstation 3 a s Xbox 360 končím. Xbox mám již od okamžiku kdy vyšel kupoval jsem premium za 13999Kč nebo tak nějak takže mě to mrzí, ale co si poslední dobou Microsoft troufá dělat je vrchol. Xbox 360 dám segře nebo tak. Díky za reakce na tohle téma. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.