patdevast Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tak vzhledem k tomu, že dnes nám oficiálně vyšel DA2 na PC, se chci zeptat na vaše dojmy a názory. Jakožto fanda viceméně všech BIOWARE her, hlavně MA a DA, jsem si hru nemohl nechat ujít. Celkově se mi oproti DA Origins líbí zakčnění soubojů a nadabování hlavního hrdiny, v jedničce na mě působil až moc pasivně, přesto, že byl vlastně hnacím motorem celý party. Moc mě nepotěšili ořezáním konverzací skoro všude. Jak s partou, tak běžnými NPC už se nedá během putování světem pořádně pokecat (jak v Awakeningu), ale co se dá dělat. Zatím mám odehráno asi 7 hodin a nemám moc, co hře vytknout. Ale uvidí se, jak se bude vyvíjet dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 1dnicka byla o dost lepsi i kdyz mene akcnejsi coz je pravda ale treba ty boje mi nepripadaly tak stejne jak tady ve 2jce.A taky tenhle pribeh je horsi.Jak rikali v Re-play nepripadate si ve hre jako hrdina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.