Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Move Ps3 Pack

Quicksilver

Otázka

Chtel by jsem se optat lidi na Move pack jake to je ,jak se vam stim hraje ?

Trochu uvazuju ,jestli by jsem to mel koupit.Zatim jen vaham ,jestli to neni jen takova blbost.Ma to i kameru ... na co vsechno se da pouzit kamera a co zvlada.

A kdyz by jsem si koupil Starter move pack tak je vybaveni co ke k tomu dostacujici ? Jestli stim muzu v pohode hrat hry co jsou venku a nebo budu muset jak blbec koupit dalsi a dalsi kravinky ? Diky za info .-)

Ps: Co vsechno je v baleni ? Ja na videu jsem videl : Demo , Move ,kameru a pak ten druhej cernej gamepad do ruky.To je taky soucasti a nebo na ovladani je tam jen to move ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ja myslel,ze k tomu je jeste ten malej cernej ovladac.Na jednom videu to rozbaloval a tahal z krabice tak me to bylo docela divny.

Kdyby to bylo takhle komplet tak by to spatny nebylo ,ale mam obavu,ze by se to nejak blbe hralo,nebo si proste neumim predstavit mavat s move pred obrazovkou ... ten ovladac ma u sebe nejake smerovky ?

Jak se v tom pohybuje ? Jde me o to,ze jsem si vydelal 1000 kc pres zaseni / stisko a jen bych doplatil 200 kc a mohl si to koupit.Tak jestli se to vyplati a treba i ta kamera na jine hry ? Jestli se u toho clovek zabavi ?

Nejakym pohybem ,po pripade neco jako joga a podobne cviceni a tak ? Tim myslim pouziti kamery ,nebo nejake sportovni hry.

Edit : Jestli se stim co je v baleni da normal hrat a nebo je nutne dokoupit i ostatni casti ? Nekde jsem videl i video jak neoborne pouzival bezdratovy gamepad a pak mel move v ruce ... docela neprakticky.

Odkaz ke komentáři

• 0

Dá se normálně hrát s tím co máš v balení. Já si teda koupil ještě druhej move a taky ten malý černý ovladač ale ten mi leží ve skříni. Zatím nemám hry na které bych to využil. Co se týká her tak Sports Shampions tam je petang,ping pong,hod diskem,volejbal,lukostřelba a gladiátorské zápasy v aréně. U toho se rozhodně rozpohybuješ. A máš pokaždé možnost si vybrat jestli hraješ jedním nebo oběma ovladačemi.(mimo ping pong a petang tam hraješ jen jedním) Pak mám Eye Pet taková děcká hra taky se u toho využije jen jeden ovladač a mám Start the party a to je taky jen na jeden ovadač. Takže to co je v základním balení je dostačující. Her je na to čím dál víc.

Jinak kamera má taky ještě funkce že může nahrávat(je zapotřebí sowt který je free na ps storu) a dá se využít i využít do jiných her. Třeba Buzz!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu