Cartman182 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zdravím, Potřebuju radu ohledně notebooku G6000. Mám tam Windows 7 a nejede mi WIFI, ikdyž zapnu a vypnu vysílač, tak furt svítí oranžově, potřebuju ovladače, zkoušel sem snad 5 verzí ale žádné nejedou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zkoušel jsi ten jejich soft HP Update? Zkus se ještě podívat i na web výrobce samotného wifi čipu. V tvém případě by to měl být podle hp webu model Atheros AR5007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 a ten wifi je tvoj ? :D len tak sa spýtam :D tvoj wifi (ako či sa napájaš na tovj router :D alebo len na suseodv :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím,
Potřebuju radu ohledně notebooku G6000. Mám tam Windows 7 a nejede mi WIFI, ikdyž zapnu a vypnu vysílač, tak furt svítí oranžově, potřebuju ovladače, zkoušel sem snad 5 verzí ale žádné nejedou.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.