pes.vboude Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ahoj všem, protože možností v poslední době přibylo, napadlo mě napsat seznam her, pomocí kterých můžete hacknout Wii, verzi firmwaru 4.3, PAL. Snad to někomu pomůže – Indiana není jediná možnost. Toto není návod, jen mírná nápověda, abyste případně ušetřili. Název hacku Název hry Smash Stack Super Smash Bros. Brawl Indiana Pwns LEGO Indiana Jones: The Original Adventures Yu-Gi-OWNED! Yu-Gi-OH 5D's Wheelie Breakers Bathaxx LEGO Batman: The Videogame Return of Jodi LEGO Star Wars: The Complete Saga Pomocí všech těchto her můžete úspěšně prolomit vaše Wiičko, postup je pokaždé prakticky stejný, stačí si sehnat hru a dobrý návod :-) (viz ty, které uvádím ve svých příspěvcích) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Prosim te, musi to byt presne konkretni hra jak pises napr LEGO Star Wars: Return of Jodi, nebo to muze byt i LEGO Star Wars: The Complete Saga ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 viz. upřesněný článek výše - MUSÍ to být LEGO Star Wars: The Complete Saga, Return of Jodi je jen název hacku.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Smash Stack hack není pro PAL, jen pro USA a JPN viz http://wiibrew.org/wiki/Homebrew_setup Part 3: Setting up your Wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 To už neplatí, PAL save existuje. Ten je právě důvodem, který mě přiměl ten seznam napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Stejne nej je Lego Indi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Proč myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Pro zacatecniky je nejlehci v tom smyslu ze vsude na nej najdou ruzne video manualy atp. (cti nemusi tolik hledat kde tesar nechal diru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asgarat Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Když ale srovnám s Indym, tak mi to přijde rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 ani ne... cas je +- uplne stejny... 10s v tom moc velkou roli nehraje... nejvice casu ti stejne zabere priprava wiicka (smazani toho blbeho videa o tom jak je uzasny ve wii internet atp.) presunout nepotrebne kanaly nekam bokem... nakopirovani savu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ty dokážeš odehrát první level Indiho za 10 vteřin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 nemusis odehrat celej level.. ale jinak je to vsude podobny, alespon muzu srovnavat indyho s batmanem. samotnej exploit je na minutu, nejvic zabere zaloha nandu a omacka okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ne? Jak jinak se vytvoří save bez dokončení levelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ne. Poprve hru staci spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Jsi si jistý? Mě se žádný save při pouhém spuštění nevytvořil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 pes.vboude: kolik wii jsi udelal? Ono dokonce ani hru nemusis poustet... to jste celi vy :) teoretici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak se uklidni, praktiku, mám jich za sebou asi jen 15, ale bez předešlého spuštění mi nikdy nešel ten save nakopírovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 (smazani toho blbeho videa o tom jak je uzasny ve wii internet atp.) Prosim te, kde to video najdu? Neco jsem asi prehlednul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Pokud máš nové Wii, tak to video je jeden z kanálů v hlavním menu. Jestli ho nemůžeš najít, tak tam buď není, nebo ho někdo přesunul na SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Do Wii s FW 4.3E jsem vsunul LEGO Indiana, ale nechce mi ho nacist. Muze se stat, ze je vadny vylisek nebo mi poslali padelek? Wii mi pise "Unable to read the disc". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Pokud tě nikdo neupozornil, že se jedná o NTSC verzi, tak mu to omlať o hlavu. Pro svoji konzoli potřebuješ PAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tak to je spatenka, kazdopadne diky za rekaci. Prosim te a jak se to pozna, ze to je NTSC? Jak by to melo vypadat spravne nebo co by tam melo byt napsane, ze je to PAL? Nic takoveho jsem na krabicce ani na mediu nenasel, mozna jsem malo hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 mas tam "for use only in usa, canada,....." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Přesně tak, podívej se na to drobné písmo na DVD. Evropské hry jsou na krabičce viditelně označeny jako PAL, na médiu najdeš výrazy EUR... Kdo ti to vlastně prodal a za kolik? Že by eBay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Prislo to z Amazonu USA, takze je otazka, zda tam lze objednat i EUR verze. http://www.amazon.com/Lego-Indiana-Jones-Nintendo-Wii/dp/B00104KJ4M/ Nikde tam nemaji napsano o jakou verzi se jedna. Jeste mam dotaz, zda lze Wii s FW4.3E jinak presvedcit, aby to nacetlo nebo to mohu rovnou vyhodit? Kdesi jsem cetl, ze v dnesni dobe jiz lze bezne spoustet hry i ve formatu NTSC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.