vrtalos Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ahoj mám net od UPC 10Mb mam win7. Ve hře Call of Duty 4 když stahju Mod nebo mapy tak mam všude rychlost stahování tak kolem 13Kb/s přitom normalní rychlost stahování mam tak 1.2 Mb/s. Stáhnul jsem si hru minecraft Beta ale když se připojím na MP tak mám šílený lagy... když něco napíšu pošle se to za 2 minuty a když neco vykopu vrátí se mi to. Myslím si že je to něco s nastavením Připojení nemá někdo návod na to jak povolit v aplikacích rychlejší net? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 stim cod ti poradim to je tak kdyz to stahujes ze serveru, ktery nemaj fast download ..tudis ti to jede jen tech 13kb/s ..vtom minecraftu nevim pokavad nehrajes na serverech az z ciny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.