Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

God of war 1

seth123

Otázka

Prosím o radu, mam problem s final move u hydry(posledni) jsem na stozaru jakmile si lehne drapnuji ale at mackam kolecko sebe rychleji nebo pravidelne nepravidelne, proste vselijak. Nemozu ji otriskat tu makovici o stozar, prosim moc moc o radu, v gow2 podobnej problem nemam :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam uplne stejny problem.... Dohral jsem GoW 3 a vrhnul se na jednicku...jedu si na medium, neni to tezky, ale proste nedokazu tak rychle mackat kolecko abych tu hydru slozil...je to vazne pitomy....ani si neumim predstavit, jak rychle je treba klikat na nejtezsi obtiznost.....v GoW3 s tmhle nebyl problem....

Odkaz ke komentáři

• 0

hele neni to nejlechci ale jde to jakmile ti naskoci kolecko chyt ovladac do jedne ruky s druhou rukou namir ukazovacek proti kolecku a mackej jak o zivot a nejlip jeste obema rukama proti sobe, mati kdyz mne u toho videla si myslela ze jsem dostal epileptickej zachvat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu