Vanour Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Dostala se ke me dnes konecne PS3, tak jsem ji vyzkousel a pri zapnuti se normalne rozbehne sviti ZELENA KONTROLKA konzole. Psko normalne nabiha par sekund bezi sviti porad zelena kontrolka a po par vterinach zapipa, vypne se a dale uz sviti jen CERVENA KONTROLKA Nevíte co muze byt za problem? Popripade jak odstranit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kryspin19 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jestli to mas v zaruce dej to opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Dostala se ke me dnes konecne PS3, tak jsem ji vyzkousel a pri zapnuti se normalnerozbehne sviti ZELENA KONTROLKA konzole. Psko normalne nabiha par sekund bezi sviti porad zelena kontrolka a po par vterinach zapipa, vypne se a dale uz sviti jen CERVENA KONTROLKA Nevíte co muze byt za problem? Popripade jak odstranit? Díky moc YLOD, dočasná oprava je např. tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 pokud blikne zlute tak je to YLOD pokud ne tak se pouze přehrivá a je treba vyměnit teplovodivou pastu a vycistit od prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tesi88 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Možná jsem měl ten samí problém, http://console-forum.net/tema/117066-problem-pri-zapnuti Stalo se mi to pouze jednou a od té doby běhá bez problému, ale přemýšlím že ho taky dám na reklamaci dokud je v záruce, aby ho aspoň vyčistily od prachu a vyměnili tu teplovodivou pastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 pokud blikne zlute tak je to YLOD pokud ne tak se pouze přehrivá a je treba vyměnit teplovodivou pastu a vycistit od prachu Za pár sekund se nemá šanci přehřát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vanour
Dostala se ke me dnes konecne PS3, tak jsem ji vyzkousel a pri zapnuti se normalne
rozbehne sviti ZELENA KONTROLKA konzole. Psko normalne nabiha par sekund bezi sviti
porad zelena kontrolka a po par vterinach zapipa, vypne se a dale uz sviti jen CERVENA KONTROLKA
Nevíte co muze byt za problem? Popripade jak odstranit?
Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.