Vanour Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 Dostala se ke me dnes konecne PS3, tak jsem ji vyzkousel a pri zapnuti se normalne rozbehne sviti ZELENA KONTROLKA konzole. Psko normalne nabiha par sekund bezi sviti porad zelena kontrolka a po par vterinach zapipa, vypne se a dale uz sviti jen CERVENA KONTROLKA Nevíte co muze byt za problem? Popripade jak odstranit? Díky moc Citovat
0 kryspin19 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 jestli to mas v zaruce dej to opravit Citovat
0 Prott Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 Dostala se ke me dnes konecne PS3, tak jsem ji vyzkousel a pri zapnuti se normalnerozbehne sviti ZELENA KONTROLKA konzole. Psko normalne nabiha par sekund bezi sviti porad zelena kontrolka a po par vterinach zapipa, vypne se a dale uz sviti jen CERVENA KONTROLKA Nevíte co muze byt za problem? Popripade jak odstranit? Díky moc YLOD, dočasná oprava je např. tohle: Citovat
0 sinistracz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2011 pokud blikne zlute tak je to YLOD pokud ne tak se pouze přehrivá a je treba vyměnit teplovodivou pastu a vycistit od prachu Citovat
0 Tesi88 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2011 Možná jsem měl ten samí problém, http://console-forum.net/tema/117066-problem-pri-zapnuti Stalo se mi to pouze jednou a od té doby běhá bez problému, ale přemýšlím že ho taky dám na reklamaci dokud je v záruce, aby ho aspoň vyčistily od prachu a vyměnili tu teplovodivou pastu Citovat
0 Prott Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2011 pokud blikne zlute tak je to YLOD pokud ne tak se pouze přehrivá a je treba vyměnit teplovodivou pastu a vycistit od prachu Za pár sekund se nemá šanci přehřát. Citovat
Otázka
Vanour
Dostala se ke me dnes konecne PS3, tak jsem ji vyzkousel a pri zapnuti se normalne
rozbehne sviti ZELENA KONTROLKA konzole. Psko normalne nabiha par sekund bezi sviti
porad zelena kontrolka a po par vterinach zapipa, vypne se a dale uz sviti jen CERVENA KONTROLKA
Nevíte co muze byt za problem? Popripade jak odstranit?
Díky moc
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.