Lukasz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ahoj mám psp Go! CFW 6.35 pro B2 a nevím jak mám spustit CXMB. Prostě to nejde. Spustím plugin v recovery menu a v theme je... nic tam neni :D prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 už to funguje, a mohli by jste mi upnout nějaké CXMB? mám jen LBP a Inflow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 neznas google nebo yt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 znám google, hodně lidí zná google ale když to tam nemůžu najít. a myslím že odpovědi typu : google, yt apod. jsou mi k ničemu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 wololo forum - hen 6.xx - Themes - ta mje hafo CXMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 díky , a chtěl bych se zeptat, stáhl jsem si plugin na CXMB, vše sem nakopíroval jak má, přidal řádek do VSH, a když si vyberu LBP CXMB tak mi to jde ale když chci jinej tak se mi tam dá základní Thema a už nejde dát ani LBP nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukasz
Ahoj mám psp Go! CFW 6.35 pro B2 a nevím jak mám spustit CXMB.
Prostě to nejde. Spustím plugin v recovery menu a v theme je... nic tam neni :D
prosím o pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.