rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ahoj lidičky rád bych si po dlouhá době z někým zahrál GTA 4 DLCčka po livku, mužeme dát jakýkoliv herní mod ale nejradší bych dělal kraviny v party nebo free modě, rovnou tu udělám i seznam hráčů co to hrajou at se mužeme spojit takže, si mě prosím přidejte, GT mám v topicu nebo níže.. pište jestli máte i headset nebo pokud máte jen jeden datadisk,atd... Seznam hráčů: 1. xX forEV3R Xx /// Headset: Ano - The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony 2. Ph0enixes /// Headset: Ano - The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony 3. dejf94 /// Headset: Ano - The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony 4. Twigier /// Headset: Ano - The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony + původní GTA4 5. mortalSTEVE90 /// Headset: Ano - The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony + původní GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 nick: Twigier /// head: ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 JJ taky bych dal nějáký blbosti (skoky, bourání apod.) :bash: GT: Sibrand 22 --- Headset: Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 GT dejf94 - mam to trochu pomodovane,možem lietat na autach,super rýchlosť,nesmrtelnosť,upravené zbrane,na letisku sa spawnujú vozidla ktore sa normalne nespawnujú nikde napr. helina [skylift] alebo upravené auta [podvozok,rozne farby]. A áno,headset mám. btw jedna fotka :D //Mám oba datadisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Ou krutý :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 dá se hrát po livku i s flashnutym xboxem? celkem se toho bojim...mam flash LT+ s novym DB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tak ja hram s flashom už dačo cez pol roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tohle není topic k tomu aby jses tu ptal jestli mužeš hrát na livku z flashem, na to si založ vlastní topic ale rovnou ti odpovím, ano můžeš ale můžeš dostat ban.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 hele tak si me pridejte...Twigier...zahrajem...ale radši hraju Ballad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Jop já si tě přidám ale řekni máš oba datadisky nebo jen jeden? To samý se ptám Sibranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 JJ, já mam jak základní hru, tak oba datadisky. Kdyžtak napiště přímo na LIVE a dáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Drsnak4CZ /// Headset: Ano Mám všecky datáče a i původní hru :) . BTW. to s tím módem by mohla být šílená prdel hoši někdy musíme dát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Mám vše...GTA IV + TLaD i TBoGT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Gametarang: mortalSTEVE90 heeadset: Kinect GTA4+TLaD +TBoGT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Gamertag: Ph0enixes Headset: jisteže Pouze datadisk EFLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 No tak je náš už 5, pokud by byla možnost tak bych se domluvil na tom aby jsme se sešli (myslim na XLive) a šli minimálně ve čtyřech hráčích zablbnout a nebo i normální multiplayer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ja mam čas celý týždeň ,pridajte si ma,napište čas a ja sa priposobim lahko. Inak,editoval som svoj prispevok že mam obe epizody,klasicke gta nemam.A mam aj gta bez modov ak by to dakomu prekážalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 gt: LuK4SOcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.