silver Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Čus delam intro pro skolu ... chtel bych udelat text kterej jako pak zmizne (jako kdyz se vypne tv...aby se to roztahlo a pak zmizelo...)a nejakou kratkou pisnicku ktera to vystihen...takovy to Uvvfff (jako v reklame na TuC susenky myslim...) díky btw. pouzivam sony vegas 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Hele moc ani nevím co chceš udělat a je mi to jedno ale podle mě jsi v opravdu špatné sekci, tohle patří do PC sekce a ne do PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Kur*a a joo já sme vůl....uz dlouho sleduji ps3 sekci tak sem se splet...takze prosim admina aby to prehodil... a jinak chci: Jak je treba v rekalme na tux jak sní tu televizi tak celej obraz zmizne ...proste jako kdyz vypnes televizi tak se to jakoby blejskne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.