Dudu27 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Mam problem se spustenim teto hry. Hlasi ze mam provest update, jenze kdyz to potvrdim, tak hlaska ze disk nejde precist. Nevite nekdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Nemáš nějak poníčené DVD? Myslím jako poškrábané nebo podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 no nevim ted jsem to stahnul a vypalil...:( stejne jako to delam pokazde... jeste jsem to zkusil nahrat na HDD a to slo v pohode, ale kdyz to chci hrat tak to chce po me ten update... Update Failed: Cantinstall the update. This disc is unreadable. 1. clen disc 2. restart the consol. status code: 3151-0000-3000-0000-D000-0034 DVD jsem ocistil, restartoval xko a porad to hlasi. Neda se ten update nekde stahnout samostatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 super uz to maka, diky za radu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.