Megysek222 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ahoj všem, rád bych, aby mi někdo pomohl s trophy The Quick and Everyone Else... = Což znamená, vyhraj prostě 3 za sebou jdoucí FFA matche, kdo by měl zájem mi s tím pomoct, a případně chtěl na oplatku tento nebo jiné trophy tak necht si mě prida na psn nebo mi zde nechá zprávu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Hi klidně pomůžu i když již mám, ale potřeboval bys ještě někoho ....a štěstí...jinak nám tam přijdou random týpci EDIT: Ok :) ale jen pokud to nespěchá - dělám mladý Uncharted na Crushing :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megysek222 Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 No, zkusit to můžeme, rád ti pomůžu s něčím dalším, tak si mě přidej Megysek222 :), uděláme jednoduše, pozvu tě do posse, pak ložneme ffa match, hnedka jak bude rozstřel tak tě zabiju, ty exitneš multiplayer, a takhle 3x dokola :) EDIT: No heleď je mi to jedno, jsem nemocný, a ta trophy počká, takže jen mi řekni kdy máš zejtra čas a domluvíme se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megysek222 Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Heled, napiš mi tu na forum kdy se tak na to vrhneme oki? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Odhlášen z PSN, dostávám error, zkusím vypojit a zapojit... EDIT: už to je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megysek222 Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Heleď budu tam asi tak od 8, tak jestli máš čas tak mi sem napiš kdy tam cca budeš :), a uděláme to následovně, já se prihlasim na nejaky server, pozvu tě do hry, dáme posse, ja regnu ffa, dáme rychle ffa, bude rozstrel já tě zabiju, a ty exitneš multiplayer, potom tě znova pozvu a takhle 3x :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ok pak napiš na psn....snad mi to zas nehodí error....vložil po dlouhé době RDR do ps3, chci jít online a prej že se musím přihlásit na psn..i když jsem tam přihlášenej byl xD....fakt na hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megysek222 Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Divné ... no uvidíme, snad to pude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megysek222 Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Heled, až ti to pude, a budeš vědět pevnej datum a cas mi rekni, dneska sem to zkusil a vedl sem o 1 kill, a ten vůl na mě v poslednich 10 sekundách hrdinsky nabehne,ja se snazil uskocit a neslo to ne...bych do toho kopl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Megysek222 Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tak už pomoc nepotřebuje, včera sem se dohodl s jednim klukem z Anglie, takže díky za ochotu a čas, když sem ti psal a ty že jdeš spát, a byl si tam do 2 ráno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Jj když jsem uprostřed hry v kampani tak to jentak neutnu, když mi někdo napíše, omlouvám se za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.