Typan Cz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 čus, poslední dobou mi blbne seznam e-mail v ipodu, nevite jak to nastavit aby to fakalo nebo jak to osefovat ? dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 http://console-forum.net/tema/106728-emailova-schranka-v-iphonu ;) ... tak jak to tam napsal Lentilek to mám ověřený a funguje bez problémů :-) Mám tam seznamovej a emailovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 mě to stahuje jen starý zprávy... nevíš co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Zkus si promazat email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
čus, poslední dobou mi blbne seznam e-mail v ipodu, nevite jak to nastavit aby to fakalo nebo jak to osefovat ?
dik ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.