donnybsc Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj jak z nazvu vypovídá nikde sem to nemohl najit Jestli xbox 360 prehrava HD-filmy , kdyz je to hd konzole ? A pokud ano jak je vypalit ? POkud to tu uz nekde je moc se omlouvam napiste mi prosim odkaz a smazte to dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Pokud máš xko s HD pak ano..a vypálit seto dá tuším že na dvd+,-r dl..protože jeto v HD dost velký a nanormální to nehodíš.a dá seto vypálit v NEru,nebo ashampon který já používám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chose84 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Zkoušel to někdo nahrát na HDD ?? Jestli jo a je to tu někde napsaný v jiným topicu tak se omlouvám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 ale musis mit to HD ve formatu treba .wmv, ne .mkv, to xko neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
donnybsc
Ahoj jak z nazvu vypovídá nikde sem to nemohl najit
Jestli xbox 360 prehrava HD-filmy , kdyz je to hd konzole ?
A pokud ano jak je vypalit ?
POkud to tu uz nekde je moc se omlouvam napiste mi prosim odkaz a smazte to dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.