donnybsc Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj jak z nazvu vypovídá nikde sem to nemohl najit Jestli xbox 360 prehrava HD-filmy , kdyz je to hd konzole ? A pokud ano jak je vypalit ? POkud to tu uz nekde je moc se omlouvam napiste mi prosim odkaz a smazte to dekuji Citovat
0 Guest drunkys Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2011 Pokud máš xko s HD pak ano..a vypálit seto dá tuším že na dvd+,-r dl..protože jeto v HD dost velký a nanormální to nehodíš.a dá seto vypálit v NEru,nebo ashampon který já používám Citovat
0 Chose84 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2011 Zkoušel to někdo nahrát na HDD ?? Jestli jo a je to tu někde napsaný v jiným topicu tak se omlouvám :D Citovat
0 JuRaCZ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2011 ale musis mit to HD ve formatu treba .wmv, ne .mkv, to xko neumi Citovat
Otázka
donnybsc
Ahoj jak z nazvu vypovídá nikde sem to nemohl najit
Jestli xbox 360 prehrava HD-filmy , kdyz je to hd konzole ?
A pokud ano jak je vypalit ?
POkud to tu uz nekde je moc se omlouvam napiste mi prosim odkaz a smazte to dekuji
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.