rytmy Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 mam problem z mikrofon u hry Rock Bands 2 a GH WT absolutne mi nejde ale u ostatny mi ide plz help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 no nema dakto taky isty problem ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fire Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 nemám taký problém ale dúfam že ho mať nebudem, keď teraz zháňam mikrofón na RB GH a Band hero :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Tak to bude hrou, když ti u ostatnich jde :D Jestli tyhle hry nepotřebuji specialni microfony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rytmy
mam problem z mikrofon u hry Rock Bands 2 a GH WT absolutne mi nejde ale u ostatny mi ide plz help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.