AnarkiSKW Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Stahnul jsem Halo Reach neví někdo co mám nastavit v ABGX aby to bylo v pořádku mam pos DVD nechci ho zničit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 musíš si dat autofix level 3 zrovna všera jsem si to taky dělal a jde mi to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 mam to takle nastavený na tu 3 a furt srejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Nemáš starou verzi ABGX ? Musíš mít 1.0.5 . Stáhni si ji zde : http://abgx360.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 právě sem kuli tomu stahnul novou nevim čim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 tak máš asi špatnou verzi hry, budeš si to muset stáhnout od jinud znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Dlaha:dik neviš nějakej link kterej by je v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 ještě skus v options zaškrtnout check/fix video padding:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Dlaha:dik neviš nějakej link kterej by je v pořádku to bohužel nevím, ale zkus mrknout na xbox360iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Podle mne nemá cenu stahovat jinou verzi.To iso je v pořádku - jen jsou problémy s tím že nemá patchnutou AP25 v ABGX ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 toro: To jo. A taky je tam napasný, že na tuhle verzi není AP25 v databázi, takže to ani nejde opravit. Tím pádem je ta verze k ničemu a musí si sehnat nějakou, která v databázi je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 toro: To jo. A taky je tam napasný, že na tuhle verzi není AP25 v databázi, takže to ani nejde opravit. Tím pádem je ta verze k ničemu a musí si sehnat nějakou, která v databázi je. Tak to se omlouvám - tohle jsem si neuvědomil . Tak to bude tedy hlavní důvod proč mu to nejde . Já jsem se ještě s takovou verzí hry , která nemá AP25 v databázi nesetkal - proto mne nenapadlo , že to může být z tohoto důvodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AnarkiSKW
Stahnul jsem Halo Reach neví někdo co mám nastavit v ABGX aby to bylo v pořádku mam pos DVD nechci ho zničit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.