Koblizek Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Takže, založil jsem tento topic pro snadnější hledání kamarádů na hraní v KillZone 3. Vytvářím seznam všech CZ/SK hráčů. Napište mi SZ a napište do ní váš_nick/máte HS nebo ne/vaše DLC. Seznam: denis1kobliha/mám HS/Retro Map Pack The_SRIG/HS mám, ale moc nepoužívám/DLC koupim, až seženu PSN card ShevaCZE / HS mám / DLC ne Maksimator / HS mam / DLC zadny Makinaky/HS mám, zatim jsem nepoužil/ DLC zatim ne deep_throatCZE/mám HS/Retro Map Pack RasputinCZ/HS mám/ DLC žádné/ klan už mám LegionCZ/HS mám/ DLC chystám SiMPLE_DiE/HS NEMAM/DLC NEMAM vokoca/HS mám/DLC rohlik78/HS mam/DLC zatial nepotrebujem rwz457/headset mam/DLC jsem si žádnej nestáhnul ale mám kod na 2 mapy z Killzone 2 (retro map pack myslim to je) saza73CZ/headset mám/obě DLC mám Lahvaczech/HS nemám/DLC zatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Makinaky/HS mám, zatim jsem nepoužil/ DLC zatim ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 RasputinCZ/HS mám/ DLC žádné/ klan už mám, ale nehraju kz3 pravidelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 SiMPLE_DiE - HS NEMAM - DLC NEMAM (MUZU KOUPIT : ) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 vokoca I HS mám I DLC zatím nemám. Budu moct hrát pravděpodobně jen o víkendech, jinak nemám čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 rohlik78...HS mam...DLC zatial nepotrebujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 PSN ID: rwz457, headset mam, DLC jsem si žádnej nestáhnul ale mám kod na 2 mapy z Killzone 2 (retro map pack myslim to je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 saza73CZ. headset a obě DLC mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Lahvaczech DLC zatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Aktualizováno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubico Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Rubiico HS mám, DLC nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Ahoj všem nevím jak je to aktuální chci se zeptat zdali hraje někdo ještě Killzone 3 online? Jestli ano rád se připojím HS není problém a byli by k dispozici dva hráči a to PSN: Spilif3 a korecek Snad se někdo najde;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Koli-xVx /HS mam(aktualne v reklamaci:D) / dlc mam vsechny / kz3 uz hraju jen obcas ale kdyby byli lidi... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Koli-xVx /HS mam(aktualne v reklamaci:D) / dlc mam vsechny / kz3 uz hraju jen obcas ale kdyby byli lidi... :-) Ahoj tak já si tě hodím do přátel a uvidíš třeba se někdy potkáme jinak na PSN Spilif3 jak jsem psal víše a kamarád hraje jako korecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.