Vicfull1 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Mám notebook Dell Inspiron n5010 a když ho mám napíchlej na nabíječce tk mi nenaskočí spořič obrazovky.. Když ale jedu na baterku tk mi po určitěm čase naskočí spořič. obrazovky. A chci se zeptat jestli nevíte kde se nastaví (pokud to jde) aby naskočil spořič i když právě notebook nabíjím? prosím... kdo ví at neco napíše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ve windows ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 mám Windows 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 ovladaci panel obrazovka a tam len si nastav aby ti nenabiehal a ked nie tak chod ovladaci panel a baterka alebo take daco a tam by to malo byt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.