ripecek Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Musi nas byt 8 na pavouka.Turnaj se usporada od 12.3 do 14.3 pokud nikdo nenastoupit tak kontumace.Takže když se přihlásíte tak si udělejte volno.Pište mi sve GT ja si vás přidám a vytvořím ligu a reknu vam rozpis zapasu.Ovsem vas budu informovat na Xboxu budu vam posilat zpravy.jo a piste si se svymi GT i Tým jaky chcete je jedno jestli tam bude dvakrat.Ja mam Liverpool tak piste at to usporadame. Omlouvam se ze to tu je výckrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 neni to trochu out kdyz uz je skoro rok fifa 11 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Noaa kolik tue turnaju z Fifou 11 ja poskytuji zahrat si Turnaj i tem co maj 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Nevím pokud seženeš 8 lídí ale přidej si mě, můžeme dát match - Ph0enixes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Okkk muzem dat hned tet jestli chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 http://fifa10ligaxbox.wbs.cz/Novinky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 rád se přidám , kdyžtak mi napiš PM a kolik vás už je? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Zdravím, také bych se rád zúčastnil turnaje, tak pokud je ještě místo rád se přidám.?.? PS: Ještě mi to ale moc nejde..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.