Jack Jackson Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Zdravím chcem sa spýtať či niekto nemá hru De Blob 2 ! Vrelo odporučujem je to jedna z naj hier na DS , veľmi ma oslovila , hrateľnosť je parádna a strávil som pri tejto hre nemálo času . Chcel by som z niekym zahrať po sieti . Na stiahnutie : http://www.nasrom.com/2011/03/dsi-0131-de-blob-2-europe.html#more Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 To nejak nechapu, ta hra vysla tedka nekdy ne ? Co tim myslis ze si u ni stravil nemalo casu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Vyšlo to poměrně nedávno, nerýpej do něho chudáka, tím jen chtěl naznačit že se to dobře hraje :D vyzkouším, dám vědět, vypadá to celkem zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Mohu jen potvrdit jeto dobrá hra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Přidávám se k pozitivním hodnocením, veliké překvapení :). Hraje se to opravdu hezky, výtvarný styl je milý. Hodně mi to připomíná Maria, tyto dvě plošinovky jsou v lecčems podobné :) doporučení posílám dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzouzef Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Je to upe super hra...pařim jí po večerech a nemužu přestat... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 no veru idem skusit aj ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Dohral jsem to, prijemna, odpocinkova hopsacka, nikterak narocna na dohrani (zvladlo by to i sestilete dite). Nicmene trochu me zklamalo, ze i kdyz jsem to dohral potom na 100% (zachranil jsem vsechny Radians a sebral vsechny noty ve vsech levelech) tak jsem ocekaval nejaky bonus. A ono nic. Proste se nic nezmenilo oproti dohrani na 90% treba. Skoda no, stacil by bonusovy level :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.