Jack Jackson Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Zdravím chcem sa spýtať či niekto nemá hru De Blob 2 ! Vrelo odporučujem je to jedna z naj hier na DS , veľmi ma oslovila , hrateľnosť je parádna a strávil som pri tejto hre nemálo času . Chcel by som z niekym zahrať po sieti . Na stiahnutie : http://www.nasrom.com/2011/03/dsi-0131-de-blob-2-europe.html#more Citovat
dick_dickhouse Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2011 To nejak nechapu, ta hra vysla tedka nekdy ne ? Co tim myslis ze si u ni stravil nemalo casu ? Citovat
Trany Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2011 Vyšlo to poměrně nedávno, nerýpej do něho chudáka, tím jen chtěl naznačit že se to dobře hraje :D vyzkouším, dám vědět, vypadá to celkem zajímavě Citovat
UlbrihF Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2011 Mohu jen potvrdit jeto dobrá hra ;) Citovat
Trany Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2011 Přidávám se k pozitivním hodnocením, veliké překvapení :). Hraje se to opravdu hezky, výtvarný styl je milý. Hodně mi to připomíná Maria, tyto dvě plošinovky jsou v lecčems podobné :) doporučení posílám dále. Citovat
dzouzef Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Je to upe super hra...pařim jí po večerech a nemužu přestat... :D Citovat
kosmiklove Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 no veru idem skusit aj ja :D Citovat
kubago Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Dohral jsem to, prijemna, odpocinkova hopsacka, nikterak narocna na dohrani (zvladlo by to i sestilete dite). Nicmene trochu me zklamalo, ze i kdyz jsem to dohral potom na 100% (zachranil jsem vsechny Radians a sebral vsechny noty ve vsech levelech) tak jsem ocekaval nejaky bonus. A ono nic. Proste se nic nezmenilo oproti dohrani na 90% treba. Skoda no, stacil by bonusovy level :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.