petiiik77 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Cau nevíte kdy má tato hra vyjit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Už je od 10.3. venku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 ale mne to furt nejde opatchovat pres abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 ale mne to furt nejde opatchovat pres abgx Co chceš na ní opatchovat s ABGX když nemá ochranu AP25 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 ABGX není jen na AP25. U hry potřebuješ mít taky správný security sectory a další věci, aby jsi mohl hrát bezpečně přes live. A pro tohle je ABGX primárně určen, AP25 přišlo až mnohem později. petiiik77: Koukal jsem teď do databáze ABGX a je tam zatím jenom NTSC verze. Tak bych ještě počkal, jestli se to tam neobjeví. Aby byla hra an ABGX, tak si ji někdo musí koupit a zadat do databáze údaje z originální verze. Na jednu hru jsem takhle čekal i 2 měsíce, než ji tam někdo dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 to je skoda já se už právě nemůžu dočkat až to tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.