Masnacek333 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 čaute chtěl jsem se zeptat jestli jde ovladač na xbox 360 pripojit i na ps3 ? a to i naopak nezkoušel jsem to a docela by mě to zajímalo dík :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ahoj da se pres The Cross battle adapter 2.0 ale to zarizeni vyjde na 600 http://playstation-shop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jj, ale to uz je skro cena jetyho DS3. Skoro bych si zatukal na celo, ale ted si rikam, ze az tak blbej napad to neni, precijen je ten xboxovej ovladac lepsi. mate s tim nekdo zkusenosti? A jeste - za 600 je ta PLUS verze, verzi 2 pisou, ez maji za 1800,-. Jaky je mezi nimi rozdil? Zkousel jste to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Verze 2 podporuje vice ovladacu (dva), a vibrace jako plusko. Mam ho pripojen ke slimu a visel mne na 600 vcetne doprvy na ebay 2-kova verze. DS3 nam moc nevyhovuje. Jinak funguje i se slimkovym ovladacem :D :D :D. Ted jsem to zkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Masnacek333 Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Tak ja mam doma xbox slim a kamos dela turnaje ale na ps3 a ty ovladace na ps 3 jsou hruuuzostrasnee :D no proste zlaty xbox ovladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Masnacek333
čaute chtěl jsem se zeptat jestli jde ovladač na xbox 360 pripojit i na ps3 ? a to i naopak nezkoušel jsem to a docela by mě to zajímalo dík :wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.