Malodej Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ahoj, pořídil jsem tento telefon přítelkyni ale nejde jí přes kabel připojit k počítači ... má windows 7 ... nevíte čim by to mohlo být anebo jeslti mam stáhnout nějakej program a pujde to? děkuji za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dna40747 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 ovladače by měli být už v mobilu nebo skus Kies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 píše mi to že ovladač není nainstalovaný správně :( a když dam at ho vyhledá na netu tak nic nenajde ... co je to Kies? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 tak sem nainstaloval Kies a už to funguje :) děkuju za výbornou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malodej
Ahoj, pořídil jsem tento telefon přítelkyni ale nejde jí přes kabel připojit k počítači ... má windows 7 ... nevíte čim by to mohlo být anebo jeslti mam stáhnout nějakej program a pujde to? děkuji za rady :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.