wenca99 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 hraval ste nekdo tuhle hru? je uz celkem dost strara ale furt moje nejoblibenejsi.:D nevi nekdo o podobny hre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Cau Muzes se kouknout na tyto : dark messiah,dragon age,Gothic,zaklinac,oblivion,risen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 nwm proc =D ale hrozne mi to pripomina minecraft =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 nwm proc =D ale hrozne mi to pripomina minecraft =D jo ty steny jsu podobne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 rozhodně zkus dark messiah might and magic..hlavně multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 A zapomel jsem Two Worlds 2 ma to fakt hustou grafiku a ted ma vyjit datadisk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.