MEGIl_ Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Zdravím, chci se zeptat, jestli je tu někdo z okolí Šumperka, Uničova, kde koupit DVD+R DL ? V celým Šumperku jsem našel jen v jednom obchodě Verbatimky za 59,- a to se mi zdá fakt hodně :) (Když tu někteří píšou že je kupují za 25,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 dívej se hlavně po větších baleních, když koupíš balení po deseti, tak se dostaneš na nějakých těch 25 Kč za jedno DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 v Špk kupuj dvd v intuici! já je tam beru,stojí jedno 27kč.kupuju hned celej balík po 10 kusech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 maxellky sou výborný a i cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Tak díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MEGIl_
Zdravím, chci se zeptat, jestli je tu někdo z okolí Šumperka, Uničova, kde koupit DVD+R DL ? V celým Šumperku jsem našel jen v jednom obchodě Verbatimky za 59,- a to se mi zdá fakt hodně :) (Když tu někteří píšou že je kupují za 25,-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.