Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

update 3.60?

medvidek

Otázka

zdravim, po tom co jsem updatoval svoje ps3 se mi nějak pojebala peněženka na store.. nešla mi přes visa kartu dopumpovat peněženka... dnes jsem to zkusil zas za 150kč a hle šlo.. tak jsem dal za 300kč a opět to šlo pak ještě jednou za 300 celkem tam mam 750kč tak jsem si řekl že už to asi jde normálně tak jsem tam šoupl částku která chyběla do mass effect 2 a hodilo to hlášku " funds could not be added to your wallet " tak říkam fajn.. víc asi nejde tak si to tam naklikam po těch 300stovkách a budu mít klid.. nemam klid.. teď mi to hází hlášku že jsou špatné údaje karty ať je vyplnim správně.. xkrát jsem to vyplnoval zprávně a zkoušel a furt to píše stejné p*čoviny..

při doplnění peněženky 150-450kč špatné informace karty a při 900+ hlášku funds could not be added to your wallet .. nevim nikdy jsem s tim problém neměl až po tomhle updatu.. něví někdo co s tim? prolízam ps3 fora a nikomu to nědělá nebo se nezmiňuje nebo nevim... jde nějak přeinstalovat ten poslední update ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu