sondy Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Zdravím mam problem že se mi sekaji hry např.Mafia2,PrisonBreak,CSS, a nevim čim to je,ovladače mam nejnovější,teploty sou taky v poho. Moje sestava:Intel core 2duo e7600 3.07Ghz Základní Deska:Acer EG43M Grafická Karta:nvidia geforce gt320 1GB Ram:3GB HDD:640gb OS:win7 64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 preinstaluj na xp.Win 7 se nevyplatej s 3gb ram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sondy Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Je to nutný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 nemusis ani davat XPcko lebo XP na *****.. lepsie by ti bolo 32bit lebo te zobere okolo 3,4GB ramky ale skus najnovsie ovladace od VGA karty nie od nvidia ale od jeho vyrobcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sondy Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 OK jdu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 alebo este skus niaky novy patch na tie hry lebo ja mam skusenost ze na mojej masine mi GTA IV sekala jak prasa ,dal som patch od razora a FPS sa mi dvihlo o 30 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sondy Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 GTA 4 mi jede v pohodě na full bez sekáni, ale třeba CSS mi chvilku jde v poho a tak za 20min se mi začne sekat FPS mam v dobrý i ping. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sondy Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Nemohl bys mi napsat stránku toho VGA prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 preinstaluj a mas po starostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sondy Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No ale Xp zabírá docela dost Ram. Což mi docela vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 xp? xD precti si ne o XP a o sedmickach co kolik potrebuje.Mimochodem 7 maj doporuceno 4gb ram.A xp? se sam podivej srandisto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.