Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wave 10 a 11

Mpik

Otázka

Mam problém se spouštěním her který maj takhle vysokej wave. Nevim proč? Všechny ostatní hry i novinky, které mají nižší wave tak mi fungujou bez problému např. Fight Night Champion. Ale teď už jsem se setkal s druhou hrou, kterou prostě nespustim. Zatim mi nešly Bulletstorm a Homefront. Každou hru vždy projedu ABGX 360 a potom patchnu pomocí ppf-o-matic3 (u starých wave) a teď u těch nových jsem použil program 360WavesPatcher. Verzi dashboardu mam 2.0.12611.0 a verzi flashe si nejsem jist ale asi 1.5 (dá se to nějak přsně zjistit?). Co se stane s novýma hrama, když vložim do xboxu: Hra si vyžádá update, dam yes, xbox se restartuje a potom se při instalace updatu udělá chyba, napíše to, že disc je nečitelný a vyhodí to tuhle hlášku: Status Code: 3143-3151-0000-0100-D000-0185. Věděl by si prosím někdo s tím rady? Co bych měl udělat, aby mi to fungovalo? (prozatim bez přeflashování na novější FW). Předem díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na wave 11 musíš mít DB 12625 . 12611 nestačí - proto ti to nejde spustit a žádá to update . Update ale z patchnuté hry na nižší wave nejde udělat - musíš updatovat z flešky . Stáhni si update odtud :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update.

Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka .

Pro ty , kteří si neumí najít aktualizaci DB 12625 jsem to opravil aby se dalšímu ňoumovi nestalo to co uživateli turnik . Tehdy totiž ještě nový DB , který mazal flash ještě nebyl .

To turnik : musíš se pořádně dívat - ten návod už nebyl aktuální , tak to nevyčítej mně !!!

Mně nenapadlo opravovat půl roku staré příspěvky .

Odkaz ke komentáři

• 0

Super, díky moc! Už to funguje :) ...Jako mě tohle samozřejmě taky napadlo udělat, že když mi nešel ten update z tý hry, tak stáhnout si ho z oficiálních stránek a přez flešku, ale dělalo mi to furt to stejný jako když jsem updatoval ze hry, ale je fakt, že už jsem to takhle zkoušel pár týdnů zpátky, tak jestli je tenhle dash 12625 nějak uplně novej, nebo nevim, každopádně už to jde, díky za radu))

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele, ještě když tě tady takhle mam a vypsal jsem všechny informace o xboxu, tak bych se chtěl zeptat jestli bych spustil hry s AP 2.5 ochranou? Četl jsem něco, že novej ABGX verze 1.0.5 by to měl patchovat už nebo co, ale dál nevim co s tim, nebo celkově prostě nevim :D jak to s timhle je, četl jsem si tady i různý ty návody, ale moc moudrej jsem z toho nebyl a hlavně nevim přesně jakou mam tu verzi flashe a od toho se to asi celý odvíjí, nebo???

Odkaz ke komentáři

• 0

No Já mám problém než jsem si vůbec začal vypalovat nějaké hry s ochranou Wave 11 tak jsem si o tom přečetl zjistil sem že než to patchnu jak jsem zvyklí tak musím updatovat dash no tak jsem to udělal všechno proběhlo v pořádku ale jakmile tam hodím Warrior legends of Troy tak mi to stejně začne hlásit abych to updatoval jdu to udělat tedy podruhe ... Mám FM 1.5 a vždy jsem patchoval ppf-o-matic3 a vždy všechno šlapalo skvěle.. Asi je chyba ve mě proto se Vás taky ptám. Děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0
No Já mám problém než jsem si vůbec začal vypalovat nějaké hry s ochranou Wave 11 tak jsem si o tom přečetl zjistil sem že než to patchnu jak jsem zvyklí tak musím updatovat dash no tak jsem to udělal všechno proběhlo v pořádku ale jakmile tam hodím Warrior legends of Troy tak mi to stejně začne hlásit abych to updatoval jdu to udělat tedy podruhe ... Mám FM 1.5 a vždy jsem patchoval ppf-o-matic3 a vždy všechno šlapalo skvěle.. Asi je chyba ve mě proto se Vás taky ptám. Děkuji za odpověď

A máš DB 12625?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj mam dash 8955 + flash a i LT+ ale abych si chtel zahrat neco ve wave11 tak mi nejde update presne jak je popsano v tomto tematu. Postup nize mi zahlasi chybu E81...takze nevim kam dal. Nemate nekdo nejakej napad jak si zahrat hry s timto wave?

Na wave 11 musíš mít DB 12625 . 12611 nestačí - proto ti to nejde spustit a žádá to update . Update ale z patchnuté hry na nižší wave nejde udělat - musíš updatovat z flešky . Stáhni si update odtud :

http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy

Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update.

Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka .

Odkaz ke komentáři

• 0

Máš HDD ? Někdy nejde udělat update z DB 8955 na vyšší pro nedostatek paměti ( vyšší DB jsou větší o AVATARY A KINECT ) . Také zkus vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB .

Odkaz ke komentáři

• 0
super updatoval jsem dashboard a mam po flashy díky super návod :D

Pro ty , kteří si neumí najít aktualizaci DB 12625 jsem to opravil aby se dalšímu ňoumovi nestalo to co Tobě . Tehdy totiž ještě nový DB , který mazal flash ještě nebyl .

Musíš se pořádně dívat - ten návod už nebyl aktuální , tak to nevyčítej mně !!! Mně nenapadlo opravovat půl roku staré příspěvky .

Odkaz ke komentáři

• 0

Šak v pohodě jsem trotl že sem si o tom nepřečetl více ale myslel sem že tam bude odkaz na starší db....když otevřes ten odkaz tak tam nikde nepišou co je to za db tak sem to vesele stahl a dal do xb :D aspoň budu mít nejnovější flash tak nějaké plus to mělo :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Šak v pohodě jsem trotl že sem si o tom nepřečetl více ale myslel sem že tam bude odkaz na starší db....když otevřes ten odkaz tak tam nikde nepišou co je to za db tak sem to vesele stahl a dal do xb :D aspoň budu mít nejnovější flash tak nějaké plus to mělo :D

Nazov toho stiahnuteho suboru bol aky? Ha?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu