siki Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 prosim pomozte nejde mi mhf2 kdyz sem mel fw 3.03oe-b tak mi to napsalo chybu 80020148 a ted sem fw hodil na 3.40 oe-a kdyz se hra rozjizi tak je jen cerna obrazovka prosim napste co stim ja se moc v nastaveni xmb nevyznam tak bych ocenil kdyby mi rekl co tam mam prenastavit alespon jinak bych to mozna zvladl kdybych vedel co a kdyztak sekuju za pripominky ktere mi napisete abych to rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 prosim jestli s tim mate nekdo zkusenost tak poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 nebo jestli se to nekde resilo tak pls odkaz kdybyste alespon hodily ja sem to hledal a nemohl jsem nic najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 nemas treba zapnuty no-umd? nebo zkus 3,52 m33 me to tam jede bez problemu i v no-umd modu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 diky moc jede mi to si fakt typek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 a co pomohlo? vypnout no-umd nebo update na 3,52 m33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 vypnout umd ale stejne diky moc to je mega narezova hra fakt super hra proste a ja sem se na ni tak tesil a nakonec mi nejela tak sem se v tom ripal tak dlouho nez me napadlo napsat na forum a nakonec jede kdyz to vypnu v tom menu a dam no umd jeste sem se chtel zeptat to se jmenuje xmb menu nebo recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 xmb je klasicky menu psp (tzn system,photo,music,video,game a net), recovery je to do ceho najizdis po uplnym vypnuti tim ze drzis R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=11677 -něco nevíš napis tam pomůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.