DaVvE Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Mám dotaz, hrajem call of duty, mapu KINO DER TOTEN. A medvídek nám tak nějak odhodil náhodu, někam do kšá. A my ji tu hledáme už asi 9 her. A nemůžeme jí najít. Hledal sem nějaky ukázky na youtubku, kde by bylo ukázáno kde to všude je. Ale nic sem nenašel. Prosím nemáte radu, nebo odkaz ? Děkuji, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Když vám ji ten medvídek vezme (ona vybouchne) tak ty náhody už mít nebudete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jako nikdy už je mít nebudeme ? Protože my už jsme se dostali třeba 4x do 15kola a hráli sme další hru a furt nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Pokud myslíš že si vylosoval medvídka z bedny tak sem podíváš na mapu a tam uvidíš zlenou tečku tak tam je ta bedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 No samozdřejmě až umřete tak v nové hře bude :) ale ja jsem black ops zombiky nehrál, hrál jsem jenom World at War, tak jsem předpokládal že to tam bude tak samo, ale ctefka píše že na mapce někde je zelena tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Pravě že už sme hrali asi 8x novou hru. Svítí nam to na místě "Alley" Tak se tam jdem mrknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 v předešlých zombíkách v cod 5 (der riese , shi no numa) ses podíval na oblohu a videl záři podle toho si ji našel na každem začátku hry je benda na jiném místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Už to máme. děkujem !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jo a pokud budeš hrát FIVE tak tam se musíš vždy dívat na obrazovku (televizi) nad bednou tak najdeš další.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.