mraker Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Dobrý den ,mám problém se stáhnutou gameskou na xbox přes torrent .Při stahnuti a rozbalení se mi místo 2 souboru dvd a ješte jeden soubor na ktery si nemužu spomenout ,rozbalí ISO soubor.Nevím co stím,je to poprve co stahuju přes torrent.Diky za rady(Pardon,špatna sekce ,neivm jak to smazat asi to nejde co ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jestli tam máš jen .iso , tak po projetí v ABGX se ti automaticky vytvoří i .dvd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jestli tam máš jen .iso , tak po projetí v ABGX se ti automaticky vytvoří i .dvd . Já su proste blbec :D Diky moc ,jenom jsem zapomenl ze ten dvd soubor je s iso souborem a na ten iso jsem zapomnel,tak po stahnuti jsme si myslel ze je to neaka kravina -) Njn u neaky ten patek jsem nestahoval .Ješte jednou diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.