kure221 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Ahoj všichni, dělám video do školy v Movie Makeru, ale když ho nechávám ukládat ve 25% mi poví, že nastala chyba, že málo místa na disku nebo chybí zdrojové soubory, místa na disku mam dost a se zdrojovýma souborama jsem nic nedělal. Video bylo natáčeno kamerou a pak překonvertováno aby to Maker překousal. Prosím poraďte. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Zkus tedy zkontrolovat soubory, které jsi do Movie vložil. Znova je vlož do programu a skus je nějak opravit aby si program našel ke všemu cestu. Také zkus vytvořit video v horší, nebo lepší kvalitě. Nebo, předělej audio-MP3 na WMA/WMV. A všechno po opravě ulož. Pokud budeš dělat video v DV-AVI (PAL), nebo ve vysoké kvalitě PAL. Může se velikost kontejneru vyšplhat až na 1-10 GB .Nedávno jsem měl podobný problém, ale stačilo restartovat počítač. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.