neocar Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 čawes chlapci.. mám US účet a už mě nebaví hrát jen offline..:D:) a tak si chci koupit měsíční účet na Livko.. mám v plánu si ho koupit normálně přes www.xbox.com.. tak tedy dotaz: bude problém si koupit Live když mám US účet? bude nějaký problém s přijetí karty? kartu mám jak MasterCard, MAestro a jednu internetovou kartu...:ú díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Ja si prave dnes koupil 12 mesicni live za 949kc tady na foru a vsecko vporadku .. ;) Funguje na vsecky ucty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 jojo je to určitě lepší ale potřeboval bych to co nejdřív nejlépe dneska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 No vzdyt ja to mel do hodiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Us účet ti cz kartu neveme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Jak píše HonzaT raději si kup tady na foru za hodně dobrou cenu třeba od Sim3ta, messicka (nevim jestli ještě prodává) nebo tak podobně, do 1h bys to měl mít :) Mě to obvykle došlo do 40m.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.