Lookycz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Má někdo podobný problém jako já ? Že mu po přihlášení zůstane nepřístupná sekce downloading xbox360... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 :dozey: .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 http://console-forum.net/search.php?searchid=1170442 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Má někdo podobný problém jako já ? Že mu po přihlášení zůstane nepřístupná sekce downloading xbox360... http://console-forum.net/tema/117518-docasne-zruseni-download-sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Achjo, na tomhle mi fakt nervy nestačej, tolik otázek na to samý v chatu a ted ještě tohle, proboha lidi někdy si už sakra přečtěte i sekci ostatní diskuze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 :cry::idea::shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Za témata tohoto druhu už bych snad normálně (být adminem) rozdával bany :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Dacik souhlasím ale kdyby to tak bylo tak by už bylo zabanováno opravdu hodně uživatelů a to by zas tak dobré nebylo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Já ani ne.... Slušně se zeptal tak mu taky toro jako jediný slušně odpověděl;). Né každý má čas na to,prohledávat ,,půl hodiny fórum" a ještě navíc,když to tu pořádně nezná :roll:... Mně se líbí jak vy vždycky hned každého pošlete do pryč,ale kolikrát sami napíšete totálni sračku,a když vám někdo něco řekne hnedka brečíte :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 pokud nebude mít info o foru svoji vlastní na první stánce viditelnou sekci tak se těchto dotazů ohledně Down sekce nezbavíte nikdy ... A nebo to rovnou dejte do FAQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Souhlasim s Dunky , taky jsem chtěl napsat kam se sekce vypařila ale pak jsem si všiml už nákého založeného témata,nevim proč odsuzovat kdyby se to tady neobjevilo tak bych hledal půl hodiny než bych to našel a jestli bych to našel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Pekne tu všetci spamujete :) Slušně se zeptal tak mu taky toro jako jediný slušně odpověděl Lebo ja som mu neodpovedal 10 minút po založení topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Lebo ja som mu neodpovedal 10 minút po založení topicu Ano, jsi borec, bohužel tvůj příspěvek ".......... " mu toho moc neřekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 ty si väčší borec ;) Čo tak kliknúť na toho smajlíka , *_* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Achjo, na tomhle mi fakt nervy nestačej, tolik otázek na to samý v chatu a ted ještě tohle, proboha lidi někdy si už sakra přečtěte i sekci ostatní diskuze! Když ti z toho tak tečou nervy, tak to ignoruj ... kdo myslíš, že bude tvůj post číst? Jeden z těch co se ani nepokusej najít nějaký info a okamžitě se ptaj? Na koho je to směřovaný? O_o Jděte si takhle povídat ven s kamrádama ... Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lookycz
Má někdo podobný problém jako já ? Že mu po přihlášení zůstane nepřístupná sekce downloading xbox360...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts